cleanfac700

U brengt een behoorlijk deel van uw leven onder uw dekbed door. Vandaar dat het ook zaak is om uw dekbedden schoon en gerenigingd te houden. In dit artikel gaan we u uitleggen waarom.

Dekbed reinigen

Uw dekbed reinigen is verstandig omdat u als u slaapt behoorlijk wat vocht verliest, zeker als het warm is. Een halve liter per nacht is echt geen uitzondering. Dit vocht trekt in uw matras, maar ook in uw dekbed. De veertjes van uw dekbed gaan door het vocht aan elkaar plakken. Op termijn wordt uw dekbed hierdoor minder behaaglijk en fris. Uw dekbed doro Stomerij Nuenen laten reinigen zorgt ervoor dat het langer mee gaat en dat u er meer plezier van heeft.

Huisstofmijt

Wie slaapt verliest huidschilfers. Niet veel, maar huidschilfers vormen de ideale voeding voor de huisstofmijt. Die kruipt graag in gordijnen, kussens en slopen maar ook op uw dekbed. Als u allergisch bent voor de huidstofmijt is dat erg vervelend. Na het stomen van uw dekbed is alle huisstomijt dood en verwijderd. U gaat er echt beter van slapen!

Dekbedden reinigen tarieven..

Wanneer u overweegt om uw dekbedden te laten reinigen mag u ons gerust even bellen. Of kom langs. Dan bekijken we samen wat verstandig is en hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen.