cleanfac700

cleanfactory fotoReeds tientallen jaren is Cleanfactory in Nuenen uw stomerij voor kleine en hele grote reinigingsopdrachten. U kunt bij ons terecht voor met al uw stoomgoed...

Welke kleding stomen wij voor u:

  • Herenkleding (o.a. pantalons, colbert, jas)
  • Dameskleding (o.a. rok, blouse, mantel)
  • Feestkleding (o.a. bruidsjapon, Sinterklaas)
  • Kleding met su├Ęde en leer (o.a. jas, vest)
  • Woontextiel (o.a. gordijnen, dekbed)
  • Diverse (o.a. vlag, schoonloopmat)

Wat doen wij nog meer?

Naast stomen kunt u ook bij ons terecht voor het wassen (o.a. linnengoed), waxen van jassen, maar  ook voor het brandwerend maken van gordijnen.

Kledingreparatie

U bent uzelf er waarschijnlijk niet van bewust voor hoeveel geld u aan kleding in huis heeft. En als er dan iets verkeerd gaat met uw kleding dan bent u snel geneigd om de kleding weg te gooien. Maar dat is niet nodig. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van al uw kleding. U brengt uw kleding en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn. Kleding repareren kost vaak minder dan u denkt. Dus gun uw kleding een tweede leven!

Fournituren

fourniturenStomerij Nuenen verkoopt een breed assortiment fournituren voor de kleding. U kunt daarbij denken aan ritsen, garens, maar ook aan wol, brei-benodigdheden, naalden en reparatiesets.

DHL Servicepunt

Sinds 2008 is in Stomerij Nuenen een servicepunt van DHL gevestigd. Dat wil zeggen dat u bij ons pakketjes kunt aanbieden voor snelle verzending door heel de Wereld. Vanzelfsprekend kunt u ook pakketen bij ons af komen halen. Wel zo handig. U hoeft niet de hele dag thuis te blijven om op de bezorger te wachten maar wandelt op het moment dat u dat schikt binnen een paar minuten met uw nieuwe aanwinst de deur uit.